Jazzvuosi 2021 livenä ja verkossa!

Syksy tuo tullessaan roiman määrän uusia konsertteja! Niin livenä kuin verkossakin! ELive Streamissa on tarjolla niin festivaalitunnelmaa kuin intiimejä ”olohuone” konserttejakin! Striimien yhteydessä kuultavat syväluotaavat haastattelut vievät kuulijan kauas artistin tarinoiden taakse. Syyskuussa Porvoo Jazz Festival tarjoaa ELive Streamin kautta aimo annoksen jazzia kahteen päivään. ELive Streamin syksy jatkuu ”Pintaa Syvemmälle – Nära Inpå” tarina-, ja musiikkiklubisarjan konserteilla, joissa vierailevat ja tarinoitaan kertovat mm. rumpali Joonas Riippa sekä kitaristi Niklas Winter. Ja kuullaanpa ELive Streamissa myös ulkomaalaisia vieraita ja ELive Jazz Happening 2021 tapahtuman konserttejakin! Tietoja päivitellään Keikat välilehdelle sitä mukaa kun ne varmistuvat.

Livenä syksyn 2021 aikana kuullaan mielenkiintoisia kokoonpanoja. Syksy alkaa SM4 with David Lyttle & Siim Aimla kokoonpanon herkullisella musisoinnilla. Tulossa on myös ELive Jazz Happening2021 jossa esiintymässä mm. Suomen Jazzliiton kiertueella oleva Tomi Nikku 5tet. Näitä päivitellään Keikat välilehdelle sitä mukaa kun ne varmistuvat.

Aikaisemmin tänä vuonna on jo ehditty nauttia muutamista jazzkonserteista niin livenä kuin verkonkin kautta. Elokuussa ELive Music toteutti ihka ensimmäisen Kokkola Sea Jazzin Kahvila Sahan boheemissa ympäristössä. Kaksi päiväisessä tapahtumassa kuultiin huippuyhtyeitä sekä seurattiin kaikille avointa ”Efektiä Liveen” – työpajaa. Kesän aikana Kokkolassa kuultiin paljon livejazzmusiikkia aivan uuden jazzkonserttisarjan tiimoilta. Kruununvoudin Puutarhajazz sarjan toteutuksesta vastasivat ELive Musicin yrittäjämuusikot, Eevalotta Matikainen ja Martin Söderbacka yhteistyössä Kruununvoudin talolla toimivan Gastro Kettu ravintolayrittäjän kanssa. Puutarhajazzit toivat Kruununvoudintalon historiallisen miljöön suureen puutarhaan, isojen puiden katveeseen, jazzkonsertteja joka toinen keskiviikko iltakuudelta. Keskiviikko-iltojen lisäksi jazzia  kuultiin puutarhassa myös muutamana sunnuntaina.  ELive Musicin vuosi starttasi alkuvuodesta  ELive Streamin kautta ”Pintaa syvemmälle – Nära Inpå” tarina- ja musiikkiklubeilla vieraanaan tammikuussa trumpetisti-säveltäjä Mika Mylläri ja helmikuussa laulaja/lauluntekijä Charlotta Curves. Huhtikuun lopussa jatkui syksyllä 2020 alkunsa saanut ELive Jazz Club -konserttitoiminta. Kevään ensimmäinen konsertti-ilta järjestettiin livenä torstaina 29.04. Jungborgilla, Kokkolassa. Konsertti toteutettiin tarkasti terveysviranomaisten suosituksia noudattaen. Vuoden 2021 toisesta ELive Jazz Club -konsertista pääsimme nauttimaan 11.06. ELive Streamin kautta lähetettävällä Teemu Viinikaisen Solo konsertilla! Kiitos kaikille mukana olleille!

Syksyn ohjelmisto on rakenteilla ja sitä julkaistaan sitä mukaa, kun se varmistuu. Jatkoa saavat konserttisarjat kuten ”ELive Jazz Club”, ”Musiikkia Arjen Keskellä – Musik Mitt i Vardagen” ja ”Pintaa Syvemmälle – Nära Inpå” sekä jazztapahtuma ”ELive Jazz Happening” vaihtuvine vieraineen ja mielenkiintoisine esiintyjineen. Vuoden 2021 aikana tulossa jazzkonsertteja niin livenä kuin verkossakin. Lisää tietoa ja mm. lippujen varaus- ja myyntipisteet löydät keikat välilehdeltä.

Hyvää syksyä kaikille!

No event found!

Tilaa uutiskirje

Noin kerran kuussa lähetettävässä uutiskirjeessä on tietoa tulevista tapahtumista sekä henkilökohtaisia tarjouksia! Voit lopettaa kirjeen tilauksen helposti milloin vain!

joulukuu 2021

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Events for 1st joulukuu
No Events
Events for 2nd joulukuu
No Events
Events for 3rd joulukuu
No Events
Events for 4th joulukuu
No Events
Events for 5th joulukuu
No Events
Events for 6th joulukuu
No Events
Events for 7th joulukuu
No Events
Events for 8th joulukuu
No Events
Events for 9th joulukuu
No Events
Events for 10th joulukuu
No Events
Events for 11th joulukuu
No Events
Events for 12th joulukuu
No Events
Events for 13th joulukuu
No Events
Events for 14th joulukuu
No Events
Events for 15th joulukuu
No Events
Events for 16th joulukuu
No Events
Events for 17th joulukuu
No Events
Events for 18th joulukuu
No Events
Events for 19th joulukuu
No Events
Events for 20th joulukuu
No Events
Events for 21st joulukuu
No Events
Events for 22nd joulukuu
No Events
Events for 23rd joulukuu
No Events
Events for 24th joulukuu
No Events
Events for 25th joulukuu
No Events
Events for 26th joulukuu
No Events
Events for 27th joulukuu
No Events
Events for 28th joulukuu
No Events
Events for 29th joulukuu
No Events
Events for 30th joulukuu
No Events
Events for 31st joulukuu
No Events
ELive Jazz Happening
Jaa