Kiitos syksyn 2020 “ELive Jazz Club” -iltojen esiintyjille, kuuntelijoille ja yhteistyötahoille!

Upouusi jazzklubi Kokkolassa aloitti toimintansa syyskuussa 2020.
Konsertti-iltoja järjestettiin syksyn aikana yhteensä kolme. Jatkoa keväälle 2021 suunnitellaan parhaillaan.

27.11. klo 19 | Kaarlelan Seurakuntakoti, Anders-sali / Kokkola

27.11. klo 19 | Kaarlelan Seurakuntakoti, Anders-sali / Kokkola

Mikael Svarvar & Söderbacka-Matikainen Duo

 

Mikael Svarvar – flyygeli, laulu
Martin Söderbacka – kitara
Eevalotta Matikainen – kontrabasso

Ohjelma: 10€

Varaa paikka konserttiin tästä

Ovet avataan klo. 18 ja konsertti alkaa klo. 19

Lue lisää

Mikael Svarvar pysäyttää kuuntelijoitaan sielukkaalla ja voimakkaalla lauluäänellään. Mikael on myös taitava pianisti ja hänet nähdäänkin usein kapellimestarin roolissa eri produktiossa.  Mikael on elementissään päästessään improvisoimaan ja leikittelemään rytmeillä yhdessä soittajakavereittensa kanssa. Larsmosta kotoisin oleva suomenruotsalainen muusikko on esiintynyt paljon Ylen FST 5 kanavalla ja monelle kuorolaulajalle hän on tuttu energisenä gospelkuorojen johtajana. Mikael  on ehtinyt toimia laajasti musiikkikentällä tehden kaikkea Aki Sirkesalon komppibändistä UMO:n Stevie Wonder konserttien solistin rooliin.

Laulaja/Pianisti Mikael Svarvar, basisti Eevalotta Matikainen ja kitaristi Martin Söderbacka ovat soittaneet useita vuosia yhdessä erilaisissa kokoonpanoissa, joista mainittakoon mm. “Soul What? feat. Joonatan Rautio” –soul/jazzyhtye sekä “Jazzvirsiä suomeksi ja ruotsiksi” projekti.

KORONA-INFO

Tule konserttiin vain terveenä ja huolehdi käsihygieniasta. Tapahtumatilassa ja sisäänkäynnissä on useita käsidesi-pisteitä. Istumapaikat on järjestetty turvavälein. Pidäthän huolta turvaväleistä koko ajan, myös saniteettitiloissa.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

06.11.  klo 19 | Kalahalli, Kokkola / Karleby

06.11. klo 19 | Kalahalli, Kokkola / Karleby

Mikko Pettinen Why Not

Mikko Pettinen – trumpetti, flyygelitorvi, kornetti, laulu, efektit, koskettimet
Joakim Berghäll – baritonisaksofoni, bassoklarinetti – sello
Vesa Ojaniemi – basso, elektroniikka
Tuomas Timonen – rummut, sensory percussion

Liput: 10€

Ennakkoliput tästä

Ovet avataan klo 18 ja konsertti alkaa klo 19. Konsertin kesto noin tunti.

Lue lisää
Mikko Pettinen Why Not -ensemblen jäsenissä on monta multi-instrumentalistia: Trumpetin lisäksi Pettinen (Umo, Hki -Cotonou Ensemble, Mikko Pettinen & Happy People) myös laulaa ja soittaa koskettimia sekä värittää sointiaan erilaisin efektein. Berghällin (Ismo Alanko, Berghäll Triality, Helsinki – Cotonou Ensemble) soitinarsenaaliin kuuluu baritonisaksofonin lisäksi bassoklarinetti ja sello. Vesa Ojaniemi (Aapo Heinonen Quintet, Umo, Nuance) soittaa basson lisäksi Octatrack -sampleria ja saa sen kuulostamaan täysin ainutlaatuiselta orgaaniselta instrumentilta. Rumpali Tuomas Timonen (Yona, Herd, Aleksi Tuomarila, Tumas J. Trio) saa rumpusetistään hyvin omaperäisiä sointimaailmoja Sensory Percussion- ohjelmalla.

Yhtye perustettiin ja ohjelmisto sävellettiin kun Pettinen sain ensimmäisen taitelija-apurahansa. Pettinen on soittanut Helsinki – Cotonou Ensemblessä vuodesta 2013 Joakim Berghällin kanssa ja siitä asti haaveillut jazzyhtyeestä, jossa he soittaisivat yhdessä. Sävellysten aiheet liittyvät ilmaston muutokseen, maailman tämänhetkiseen tilaan, tulevaisuuden uhkakuviin ja luonnon monimuotoisuuteen. Yksi kappaleista on omistettu vapaaehtoisille, jotka joka talvi kolaavat lumikasoja norppien pesiä varten ja näin ovat saaneet norppakannan nousuun ja pelastaneet kymmeniä kuutteja. Yhtyeen jäsenten välinen musiikillinen kemia on hyvin poikkeuksellista. Vaikka yhtye on vielä hyvin nuori, siitä on tulossa jotain unohtumatonta ja suurta.

Mikko Pettinen: trumpetti, flyygelitorvi, kornetti, laulu, efektit, koskettimet
Joakim Berghäll: baritonisaksofoni, bassoklarinetti, sello
Vesa Ojaniemi: basso, elektroniikka
Tuomas Timonen: rummut, sensory percussion

08.09. klo. 20:00 | Kahvila Saha

08.09. klo. 20:00 | Kahvila Saha

Mathias Sandberg Trio (levynjulkaisukonsertti)

Mathias Sandberg – kitara
Zacharias Holmqvist – kontrabasso
Stefan Brokvist – rummut

Liput 10€

Lue lisää

Jazzkitaristi ja säveltäjä Mathias Sandberg kuuluu maamme aktiivisimpiin freelance- muusikoihin. Hän on opiskellut Manhattan School of Musicissa New Yorkissa ja Berklee College of Musicissa Bostonissa, kiertänyt sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa ja on viimeiset kymmenen vuotta työskennellyt mm. Georg Riedelin, Pierre Swärdin, Peter Asplundin, Nick Mancinin, Jukka Eskolan, Teppo Mäkysen ja Manuel Dunkelin kanssa.
The Doctor
Sandbergin pitkään odotetulla levyllä The Doctor kuullaan hänen omalaatuista ”hard swingin’, groovy & soulful jazz”-sekoitusta vahvoilla melodioilla, rytmisesti leikkisää improvisaatiota ja lähes telepaattista yhteissoittoa.

Mathias Sandberg Trio
Mathias Sandberg, kitara
Zacharias Holmkvist, basso
Stefan Brokvist, rummut

www.sandbergmusic.com

ELive Jazz Club toimintaa tukevat:

Varaa tai osta liput Pe 27.11 ELive Jazz Club: Mikael Svarvar

VAIHTOEHDOT:

12 + 4 =

ELive Jazz Club

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Jaa