01.11. | ELive Jazz Lounge: Soul What? feat. Joonatan Rautio

Sielukasta laulua, kauniita melodioita ja vauhdikkaita improvisaatioita. Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta illasta Kokkolan keskustaan perustettavaan Pop Up Jazzklubiin!

Loka-marraskuussa nautitaan yhteensä yhdeksästä mielenkiintoisesta konsertista aivan Kokkolan keskustaan, Isokatu 12:sta, avattavassa ELIVE JAZZ LOUNGE POP-UP JAZZKLUBISSA! Tila avataan ELive Jazz Happening -tapahtuman konserteilla viikolla 42 ja siitä eteenpäin ELive Jazz Lounge on auki kuukauden ajan tarjoten kaksi konserttia viikossa. Kutsumme kaikkia mukaan nauttimaan ainutlaatuisista konserteista ja yhdessäolosta!

Keskiviikkona 1.11.
Soul What? feat. Joonatan Rautio
Mikael Svarvar – laulu, koskettimet
Joonatan Rautio – saksofoni
Martin Söderbacka – kitara
Eevalotta Matikainen – basso
Toni Porthén – rummut

Soul What? feat. Joonatan Rautio on basisti Eevalotta Matikaisen johtama mielenkiintoinen soul/jazz-kvintetti, jonka intensiivinen live-energia pitää kuuntelijat otteessaan. Yhtyeen muusikot ovat kovan sarjan ammattilaisia ja lopputulos on enemmän kuin osastensa summa. Loppuvuodesta 2023 yhtye julkaisee kolmannen albuminsa, joka on Soul What?:lle ominaiseen tapaan tasapainoinen sekoitus instrumentaaleja ja englanninkielisiä laulettuja kappaleita.
Laulaja-pianistina Soul What?:ssa toimii sielukas tulkitsija Mikael Svarvar, joka on elementissään leikitellessään rytmeillä kanssamuusikoittensa kanssa. Yhtyeen virtuoosimainen saksofonisti Joonatan Rautio tuo vahvan jazztradition tuntemuksensa pohjalta yhtyeeseen lisää vauhtia ja yllätyksellisyyttä. Joonatan haastaa kanssasoittajiaan kilpa-ajoon, jonka johdosta Soul What? löytää uusille teille ja kiihdyttää menoaan entisestään. Rumpujen takana kuullaan Kokkolan omaa rumputaituria Toni Porthénia. Luvassa on vauhdikasta menoa ja unohtumattomia hetkiä kun tähän vielä lisätään valovoimainen basisti-yhtyeenjohtaja Eevalotta Matikainen ja kitaristi Martin Söderbacka sekä heidän säveltämänsä, paljon soittajille vapautta jättävät kappaleet, jotka toimivat leikkikenttänä tälle kekseliäälle yhtyeelle.

Date

01 marras 2023
Expired!

Time

6:00 pm - 7:15 pm

Cost

20.00€

More Info

Tickets

Location

ELive Jazz Lounge 2023
Isokatu 12 67100 Kokkola

Organizer

ELive Jazz

Other Organizers

Tickets
QR Code
Jaa