10.11. | ELive Jazz Lounge: Charlotta Kerbs

Paikka: Pop-Up Jazzklubi ELive Jazz Lounge / Isokatu 12, Kokkola (entinen Mom’s Gardenin tila)
Aika: pe.10.11. klo 18, ei väliaikaa
Liput: 20€

Loka-marraskuussa nautitaan yhteensä kymmenestä mielenkiintoisesta konsertista aivan Kokkolan keskustaan, Isokatu 12:sta, avattavassa ELive Jazz Lounge Pop Up Jazzklubissa! Tila avataan ELive Jazz Happening -tapahtuman konserteilla viikolla 42 ja siitä eteenpäin ELive Jazz Lounge on auki kuukauden ajan tarjoten kaksi konserttia viikossa. Kutsumme kaikkia mukaan nauttimaan ainutlaatuisista konserteista ja yhdessäolosta!

Charlotta Kerbs – laulu

Martin Söderbacka – kitara

Eevalotta Matikainen – kontrabasso

Laulaja Charlotta Kerbs on monipuolinen, vahva ja sielukas laulaja joka työskentelee aktiivisesti useissa eri bändeissä toimien yli genre rajojen. Keväällä 2020 hän julkaisi debyytti-EP:n ”Stardust” omalla materiaalillaan ja vuonna 2023 hän julkaisee albumia joka äänitettiin legendaarisilla FAME -studioilla Alabaman Muscle Shoalsissa.
Laulumelodioiden väleissä virtaavat vapaasti kiehtovat instrumentaalisoolot sekä tunnelmalliset johdannot kitaran ja kontrabasson monivivahteisilla sävyillä maalattuina. Arvostettu muusikkopariskunta Eevalotta Matikainen ja Martin Söderbacka (Söderbacka-Matikainen Duo) ovat esiintyneet yhdessä vuodesta 2011 lähtien. Martin ja Eevalotta ovat työllistettyjä ammattilaisia ja he ovat tehneet jo yli 1000 keikkaa ja konserttia yhdessä. Vuonna 2022 Söderbacka-Matikainen Duo julkaisi ensimmäisen levynsä ”Christmas”.

ELive Jazz Loungea ja ELive Jazz Happening tapahtumaa tukevat: Svenska Kulturfonden, Gesellius stiftelse, William Thurings Stiftelse, Kokkolan Kaupunki, Mes. KIITOS MAHDOLLISTAMISESTA!

Date

10 marras 2023
Expired!

Time

6:00 pm - 7:15 pm

Cost

20.00€

Location

ELive Jazz Lounge 2023
Isokatu 12 67100 Kokkola

Organizer

Söderbacka-Matikainen Duo
Email
martin.soderbacka@elivemusic.fi
Website
http://facebook.com/soderbackamatikainenduo
QR Code
Jaa