soderbacka-matikainen-duo

25.10. | ELive Jazz Lounge: Söderbacka-Matikainen Duo sings jazz

Ke 25.10. Avoimet ovet päivä – vapaa pääsy! Tervetuloa tutustumaan pop-up jazzklubiin!

Loka-marraskuussa nautitaan yhteensä kymmenestä mielenkiintoisesta konsertista aivan Kokkolan keskustaan, Isokatu 12:sta, avattavassa ELive Jazz Lounge Pop Up Jazzklubissa! Tila avataan ELive Jazz Happening -tapahtuman konserteilla viikolla 42 ja siitä eteenpäin ELive Jazz Lounge on auki kuukauden ajan tarjoten kaksi konserttia viikossa. Kutsumme kaikkia mukaan nauttimaan ainutlaatuisista konserteista ja yhdessäolosta!

Söderbacka-Matikainen Duo
Martin Söderbacka – kitara, laulu
Eevalotta Matikainen – kontrabasso

Söderbacka-Matikainen Duon konsertti vie meidät jazzin kiehtovaan maailmaan ja sykkeeseen joka pistää tanssijalankin vipattamaan. Duo viihdyttää kuuntelijoitaan tarjoamalla svengaavia klassikkosävelmiä sekä instrumentaalisina versioina että englanniksi laulettuna. Laulumelodioiden väleissä virtaavat vapaasti kiehtovat instrumentaalisoolot sekä tunnelmalliset johdannot jazzkitaran ja kontrabasson monivivahteisilla sävyillä maalattuina. Vahvat melodiat verhoutuvat kokoonpanon käsissä raikkaiksi sovituksiksi, jotka houkuttelevat kuuntelijaa pysähtymään musiikin äärelle.

Eevalotta Matikainen ja Martin Söderbacka perustivat Söderbacka-Matikainen Duon vuonna 2011 ja ovat esittäneet yhdessä jo yli 1000 konserttia. Vuonna 2022 Kaksikko julkaisi ensimmäisen täyspitkän albuminsa ”Christmas”, jolla heidän lisäkseen esiintyy useita heidän muusikkoystäviään, niin laulajia kuin myös instrumentalisteja. Söderbacka-Matikainen Duo työstää parhaillaan toista albumiaan ja julkaisi siltä alkuvuodesta 2023 ensimmäisen singlen ”Ruska (Autumn Colors)”. Monenlaiset tasokkaat vierailijat ovat tuttu näky Söderbacka-Matikainen Duon konserteissa, ja heidän kanssaan ovat esiintyneet mm. Sami Saari, Joonatan Rautio, Jukka Perko, Teemu Viinikainen, Osmo Ikonen, Jesse Kaikuranta, Aili Ikonen, Mikko Pettinen, Manuel Dunkel, Olli Soikkeli, Mika Mylläri, Bianca Morales, Mikko Hassinen ja Mikael Konttinen.

Date

25 loka 2023
Expired!

Time

6:00 pm - 7:15 pm

Location

ELive Jazz Lounge 2023
Isokatu 12 67100 Kokkola
QR Code
Jaa