Mika Mylläri trumpetti live stream konsertti

29.04 | Mika Mylläri & Söderbacka-Matikainen Duo

Mika Mylläri (s. 17. kesäkuuta 1966 Kokkola) on suomalainen jazztrumpetisti ja säveltäjä. Hänen ensimmäisiä opettajiaan olivat hänen isänsä muusikko Alf Mylläri ja pianon soitossa muun muassa säveltäjä Erik Fordell. Mylläri aloitti trumpetin soiton opiskelun Kokkolan musiikkiopistossa yhdeksän vuoden ikäisenä.

Mylläri aloitti esiintymisen 11-vuotiaana, ensin isänsä orkestereissa ja teatteri-orkestereissa. Vuonna 1982 hän alkoi opiskella musiikkia päätoimisesti Lapfjärd folkhögskolanin pop- ja jazzlinjalla. Hän aloitti korkeakouluopinnot Sibelius-Akatemian jazzmusiikin linjalla vuonna 1986 ja valmistui 1996. Mylläri perusti oman jazzkvintetin nimeltä MMQ vuonna 1990. MMQ oli yksi 90-luvun suosituimpia jazzbändejä Suomessa, ja yhtyeen kansainvälisestikin menestyneet levyt Heritages (1992) ja Les Ponts (1997) valittiin aikanaan vuoden jazzlevyiksi. Vuonna 2020 musiikillisesti ja kokoonpanoltaankin uudistunut MMQ julkaisi uuden albumin, trilogian kolmannen osan, joka sisältää modernia amerikkalaishenkistä fuusio-jazzia. ELive Stream konsertissa Mylläri esittää yhdessä Söderbacka-Matikainen Duon kanssa tuoreita näkemyksiä omista kappaleistaan sekä lainakappaleista trumpetin, efektien, soundimaisemien, jazzkitaran ja kontrabasson laajoilla sävyillä.

Konsertissa kuullaan uusina trio-sovituksina useita kappaleita MMQ yhtyeen viime vuonna julkaistulta, arvostusta runsaasti niittäneeltä albumilta sekä mukana myös aivan uutta ennen julkaisematonta musiikkia.

Mika Mylläri – trumpetti
Eevalotta Matikainen – kontrabasso
Martin Söderbacka – kitara

Liput:
Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto: Peruslippu 10€ | Superkannatuslippu 20€
Lippuja myynnissä 15kpl. Varaa omasi ELive Jazz Club -välilehdeltä lomakkeella tai sähköpostilla osoitteesta info@elivejazz. Lipun voit varata myös tekstiviestillä numerosta 0445312152 (Eevalotta Matikainen). Maksu joko ennakkoon laskulla tai paikanpäällä pankkikortilla, MobilePayllä tai ePassilla.

Date

29 huhti 2021
Expired!

Time

7:00 pm - 8:00 pm

Cost

10.00€

Location

Jungsborg
Poikkikatu 8 Kokkola
Category

Organizer

ELive Jazz
Phone
0445312152
Email
info@elivejazz.fi
Website
https://www.elivejazz.fi

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jaa