ELive Jazz Club: Mikael Svarvar & Söderbacka-Matikainen Duo

Mikael Svarvar – laulu, piano / sång, piano
Martin Söderbacka – laulu, kitara / sång, gitarr
Eevalotta Matikainen – kontrabasso / kontrabas

Mikael Svarvar pysäyttää kuuntelijoitaan sielukkaalla ja voimakkaalla lauluäänellään. Mikael on myös taitava pianisti ja hänet nähdäänkin usein kapellimestarin roolissa eri produktiossa.  Mikael on elementissään päästessään improvisoimaan ja leikittelemään rytmeillä yhdessä soittajakavereittensa kanssa. Larsmosta kotoisin oleva suomenruotsalainen muusikko on esiintynyt paljon Ylen FST 5 kanavalla ja monelle kuorolaulajalle hän on tuttu energisenä gospelkuorojen johtajana. Mikael  on ehtinyt toimia laajasti musiikkikentällä tehden kaikkea Aki Sirkesalon komppibändistä UMO:n Stevie Wonder konserttien solistin rooliin.

Laulaja/Pianisti Mikael Svarvar, basisti Eevalotta Matikainen ja kitaristi Martin Söderbacka ovat soittaneet useita vuosia yhdessä erilaisissa kokoonpanoissa, joista mainittakoon mm. “Soul What? feat. Joonatan Rautio” –soul/jazzyhtye sekä “Jazzvirsiä suomeksi ja ruotsiksi” projekti.

KORONA-INFO

Tule konserttiin vain terveenä ja huolehdi käsihygieniasta. Tapahtumatilassa ja sisäänkäynnissä on useita käsidesi-pisteitä. Istumapaikat on järjestetty turvavälein. Pidäthän huolta turvaväleistä koko ajan, myös saniteettitiloissa.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Date

27 marras 2020
Expired!

Time

7:00 pm - 8:00 pm

Cost

9,90

Location

Anders-sali
Kruunupyyntie 3 , 67700 Kokkola.
Category

Organizer

ELive Music
Email
info@elivestream.fi
Website
https://www.elivestream.fi

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jaa