elive-jazz-happening-2022

ELive Jazz Happening 2022: Mikael Svarvar & Söderbacka-Matikainen Duo

Mikael Svarvar & Söderbacka-Matikainen Duo
Ke 19.10. klo17 Kokkolan Kaupunginkirjasto
Vapaa pääsy
Mikael Svarvar – laulu, piano
Martin Söderbacka – kitara
Eevalotta Matikainen – kontrabasso
Laulaja-pianisti Mikael Svarvarin, kitaristi Martin Söderbackan ja kontrabasisti Eevalotta Matikaisen tunnelmallinen jazzkonsertti tarjoaa hetkessä elävää musiikkia ja kiireetöntä yhdessäoloa kirjaston keskiviikko-illassa. Noin tunnin mittaisen konsertin aikana kuullaan instrumentaaleja sävellyksiä sekä laulettuja kappaleita niin ruotsiksi kuin englanniksikin ohjelmiston liikkuessa muusikoiden omista sävellyksistä gospelklassikoihin sekä jazzohjelmiston helmiin. Laulumelodioiden väleissä virtaavat vapaasti kiehtovat instrumentaalisoolot sekä tunnelmalliset johdannot pianon, kitaran ja kontrabasson monivivahteisilla sävyillä maalattuina.
Mikael Svarvar
Mikael Svarvar pysäyttää kuuntelijoitaan sielukkaalla ja voimakkaalla lauluäänellään. Mikael on myös taitava pianisti ja hänet nähdäänkin usein kapellimestarin roolissa eri produktiossa.  Mikael on elementissään päästessään improvisoimaan ja leikittelemään rytmeillä yhdessä soittajakavereittensa kanssa. Larsmosta kotoisin oleva suomenruotsalainen muusikko on esiintynyt paljon Ylen FST 5 kanavalla ja monelle kuorolaulajalle hän on tuttu energisenä gospelkuorojen johtajana. Mikael  on ehtinyt toimia laajasti musiikkikentällä tehden kaikkea Aki Sirkesalon komppibändistä UMO:n Stevie Wonder konserttien solistin rooliin.
Söderbacka-Matikainen Duo
Kokkolalainen muusikkopariskunta, kitaristi Martin Söderbacka ja basisti Eevalotta Matikainen ovat intohimoisia ja kekseliäitä muusikoita, joiden tavoitteena on luoda kuuntelijoille ikimuistoisia hetkiä musiikin ja elämysten äärellä. Esiintymisten lisäksi he toimivat aktiivisesti kulttuuritarjonnan järjestämisen parissa ja uusimpana toteutuksena he järjestivät keväällä 2022 Kauppakeskus Chydeniaan Pop-Up Jazzklubin, ELive Jazz Loungen sekä ovat isännöineet jo kaksi kesää Kruununvoudin Puutarhajazzeja.
Mikael Svarvar, Martin Söderbacka ja Eevalotta Matikainen ovat musisoineet yhdessä jo useita vuosia erilaisissa kokoonpanoissa mm. “Soul What? feat. Joonatan Rautio” –soul/jazzyhtye sekä “Jazzvirsiä suomeksi ja ruotsiksi” projekti.
Konsertin järjestävät yhteistyössä Kokkolan Kirjasto ja ELive Jazz. Konsertti on osa ELive Jazz Happening 2022 tapahtumaviikkoa, jota ovat tukemassa Svenska Kulturfonden ja MES.

Date

19 loka 2022
Expired!

Time

5:00 pm - 6:00 pm

Location

Kokkolan Kaupunginkirjasto

Organizer

ELive Jazz

Other Organizers

QR Code

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jaa