Sonja-Biskop

ELive Jazz Happening 2022: Sonja Biskop – Visor & Jazz

?Upeassa Stallgårdenin talli-miljöössä nautitaan musiikista, yhdessäolosta ja maukkaista tarjoiluista!? Visor och Jazz vid Stallgården – välkommen att njuta av levande musik, trevlig gemenskap, sött och salt. ?
ELive Jazz Happening 2022,
Sunnuntai 23.10.2022, ovet avataan klo14, konsertti alkaa klo15
VIISUJA & JAZZIA
? Sonja Biskop – laulu
? Eva-Lott Björklund – piano, laulu
? Martin Söderbacka – kitara
? Eevalotta Matikainen – kontrabasso
??Sunnuntai-iltapäivässä kuullaan kauniita melodioita Sonja Biskopin vahvoina tulkintoina ohjelmiston koostuessa ruotsinkielisistä viisuista, kansansävelmistä ja jazzstandardeista. Laulumelodioiden väleissä virtaavat vapaasti kiehtovat instrumentaalisoolot sekä tunnelmalliset johdannot pianon, kitaran ja kontrabasson monivivahteisilla sävyillä maalattuina.
Sonja Biskop on pienestä pitäen laulanut kirkossa gospelmusiikkia ja sittemmin alkanut säveltää omaa musiikkiaan sekä julkaissut useita levyjä. Hänen musiikissaan on kuultavissa country-vaikutteita. Konsertissa soivat Biskopin suosikkikappaleet.
Konsertti järjestetään ainutlaatuisessa miljöössä, Stallgårdenissa, joka on upea tallirakennukseen remontoitu tila maalaistalon pihalla Lentokentäntiellä Kruunupyyssä. Tule paikanpäälle hyvissä ajoin nauttimaan kiireettömästä ympäristöstä ja paikan antimista. Tallin ovet avataan tuntia ennen konserttia (klo 14) jolloin aukeaa myös paikanpäällä toimiva ravintola, josta voi ostaa kahvia/teetä ja pientä suolaista ja makeaa syötävää.
Tervetuloa viihtymään!
PAIKKA:
Stallgården
Lentokentäntie 369
68500 KRUUNUPYY
AIKATAULU:
klo 14:00 Stallgården:in ovet avataan,
Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisen miljöön tunnelmasta. Stallgården – Myytävänä kahvia/teetä ja pientä suolaista ja makeaa syötävää.
klo 15:00 Konsertti
LIPPUVARAUKSET:
-Puhelimitse: 044 200 8084 Eva-Lott Björklund
-Sähköisesti: https://www.elivejazz.fi/liput/
-Sähköpostilla: info@elivejazz.fi
LIPUT: 15€
Konsertti on osa ELive Jazz Happening 2022 tapahtumaviikkoa, jota ovat tukemassa Svenska Kulturfonden ja MES. Konsertin järjestää ELive Jazz. Lisätietoja elivejazz.fi

Date

23 loka 2022
Expired!

Time

2:00 pm - 5:30 pm

Cost

15.00€

Location

Stallgården
Kruunupyyntie 369 Kruunupyy

Organizer

ELive Jazz

Other Organizers

QR Code
Jaa