22.10. | ELive Jazz Happening: Niklas Winter & John Stowell (USA)

Kitaristit Niklas Winter ja John Stowell (USA) esiintyvät ELive Jazz Happening tapahtumassa

ELive Jazz Happening tapahtumaviikon sunnuntain konsertissa kuullaan kansainvälistä kitarajazzia.

Kitaraduo Niklas Winter & John Stowell

Niklas Winterin ja John Stowell esittämää musiikkia voidaan luonnehtia moderniksi valtavirran jazziksi, joka keskittyy heidän omiin sävellyksiinsä.

Niklas Winter on suomenruotsalainen jazzkitaristi ja säveltäjä joka on uransa aikana esiintynyt laajasti ympäri maailmaa. Winter on julkaissut 8 albumia bändin johtajana ja on esiintynyt aktiivisesti myös muiden levytyksillä. Lisäksi hän pyörittää omaa levy yhtiötä, Abovoice. Niklas on pitkän uransa aikana esiintynyt mm. seuraavien artistien kanssa: Kenny Wheeler, Ulf Wakenius, Kirite Kanawa, Jesse Van Ruller, Cameron Brown, Henry Lowther, Ted Curson, Lars Jansson, Jukkis Uotila, Teemu Viinikainen, Karl-Martin Almqvist, Fumio Yasuda, Ino Nobuyoshi, Jani Moder, Morten Lund, Jesper Bodilsen, Severi Pyysalo jne.

Muusikot:
Niklas Winter – kitara
John Stowell – kitara

Tämä konsertti korvaa Niklas Winter & Jesse Van Ruller konsertin

Paikka: Pop-Up Jazzklubi ELive Jazz Lounge, Kokkola (tarkka osoite ilmoitetaan pian)
Aika: su. 22.10. klo 18, ei väliaikaa
Liput: 20€, tulevat myyntiin syyskuun aikana.

Yleistä ELive Jazz Happening 2023 tapahtumaviikosta:

Kokkolassa järjestettävä matalankynnyksen jazztapahtuma kutsuu niin kokeneita kuin uusiakin jazzin kuuntelijoita ainutlaatuisiin konserttielämyksiin. ELive Jazz Happening järjestettiin ensimmäisen kerran kesällä 2018 Kokkolan kesäviikkojen yhteydessä. Tämän vuoden tapahtuma järjestetään useiden yhteistyökumppaneiden kanssa useampi päiväisenä festivaalina lokakuun lopulla alkaen keskiviikkona 18.10 ja päättyen sunnuntaina 22.10. Osaan konserteista on rajatusti paikkoja myynnissä ja niihin voi varata lipun etukäteen. Liput tulevat myyntiin syyskuussa. Suurin osa tapahtumaviikon konserteista järjestetään Kokkolan keskustaan avattavassa Pop-Up Jazzklubissa, ELive Jazz Loungessa, jonka sijainti julkaistaan pian.

Tulossa mm.
To. 19.10. | Jazzliiton kiertueella F# feat. Pepa Päivinen
Su. 22.10. | Kitaraduo Niklas Winter & John Stowell

Date

22 loka 2023

Time

6:00 pm - 7:30 pm

Cost

20.00€

Location

ELive Jazz Lounge 2023
Kokkola

Organizer

ELive Jazz
Phone
0445312152
Email
info@elivejazz.fi
Website
https://www.elivejazz.fi
QR Code
Jaa