22.10. | ELive Jazz Happening: Niklas Winter & John Stowell (USA)

Kitaristit Niklas Winter ja John Stowell (USA) esiintyvät ELive Jazz Happening tapahtumassa

ELive Jazz Happening tapahtumaviikon sunnuntain konsertissa kuullaan kansainvälistä kitarajazzia.

Kitaraduo Niklas Winter & John Stowell

Niklas Winterin ja John Stowell esittämää musiikkia voidaan luonnehtia moderniksi valtavirran jazziksi, joka keskittyy heidän omiin sävellyksiinsä.

Niklas Winter on suomenruotsalainen jazzkitaristi ja säveltäjä joka on uransa aikana esiintynyt laajasti ympäri maailmaa. Winter on julkaissut 8 albumia bändin johtajana ja on esiintynyt aktiivisesti myös muiden levytyksillä. Lisäksi hän pyörittää omaa levy yhtiötä, Abovoice. Niklas on pitkän uransa aikana esiintynyt mm. seuraavien artistien kanssa: Kenny Wheeler, Ulf Wakenius, Kirite Kanawa, Jesse Van Ruller, Cameron Brown, Henry Lowther, Ted Curson, Lars Jansson, Jukkis Uotila, Teemu Viinikainen, Karl-Martin Almqvist, Fumio Yasuda, Ino Nobuyoshi, Jani Moder, Morten Lund, Jesper Bodilsen, Severi Pyysalo jne.

Muusikot:
Niklas Winter – kitara
John Stowell – kitara

Tämä konsertti korvaa Niklas Winter & Jesse Van Ruller konsertin

Paikka: Pop-Up Jazzklubi ELive Jazz Lounge, Kokkola (tarkka osoite ilmoitetaan pian)
Aika: su. 22.10. klo 18, ei väliaikaa
Liput: 20€, tulevat myyntiin syyskuun aikana.

Yleistä ELive Jazz Happening 2023 tapahtumaviikosta:

Kokkolassa järjestettävä matalankynnyksen jazztapahtuma kutsuu niin kokeneita kuin uusiakin jazzin kuuntelijoita ainutlaatuisiin konserttielämyksiin. ELive Jazz Happening järjestettiin ensimmäisen kerran kesällä 2018 Kokkolan kesäviikkojen yhteydessä. Tämän vuoden tapahtuma järjestetään useiden yhteistyökumppaneiden kanssa useampi päiväisenä festivaalina lokakuun lopulla alkaen alkaen 19.10 ja päättyen sunnuntaina 22.10. Osaan konserteista on rajatusti paikkoja myynnissä ja niihin voi varata lipun etukäteen. Tapahtumaviikon konsertit järjestetään Kokkolan keskustaan avattavassa Pop-Up Jazzklubissa, ELive Jazz Loungessa, jonka sijaitsee osoitteessa Isokatu 12, Kokkola (entinen Mom’s Gardenin tila).

Date

22 loka 2023
Expired!

Time

6:00 pm - 7:15 pm

Cost

20.00€

More Info

Tickets

Location

ELive Jazz Lounge 2023
Isokatu 12 67100 Kokkola

Organizer

ELive Jazz

Other Organizers

Tickets
QR Code
Jaa