19.10. | ELive Jazz Happening – Jazzliiton kiertueella Sid Hille F# feat. Pepa Päivinen

Pianisti Sid Hillen Improvisaatioryhmä F# feat. Pepa Päivinen yllättää ELive Jazz Happening tapahtumassa

ELive Jazz Happening tapahtumaviikon torstain konsertissa yllätytään spontaanisti luotujen jännittävien äänimaisemien, kauniiden melodioiden ja kiehtovan tekstuurin äärellä Jazzliiton kiertueella F# feat Pepa Päivinen -yhtyeen johdolla.

Jazzliiton kiertueella F# feat. Pepa Päivinen

Neljä arvostettua ja palkittua säveltäjää/muusikkoa kohtaa lavalla ja luo spontaanisti jännittäviä äänimaisemia, tiukkoja grooveja, kauniita melodioita ja kiehtovia tekstuuria. Usein heidän konserttinsa ovat täysin improvisoituja, mitään valmisteluja tai sopimuksia ei tehdä etukäteen. Toisinaan pianisti Sid Hille saattaa lipsauttaa mukaan sävellyksiä spontaanisti. F# konsertin tärkein piirre on raikkaus. Yleisö pidetään jännityksessä, ja muusikot itse ovat jatkuvasti varuillaan – mitä tahansa saattaa tapahtua, ja sitten se tapahtuu. F#:n konsertti on luova ja ennalta-arvaamaton prosessi, joka yllättää ja inspiroi sekä kuuntelijoita että muusikoita.

F# soitti debyyttikonserttinsa triona Pori Jazz -festivaaleilla 2016. Sen jälkeen he ovat esiintyneet eri jazzfestivaaleilla Suomessa ja Virossa (April Jazz 2019 & 2022, Pori Jazz 2022, Porvoo Jazz 2021, Tallinn Music Week 2019, sekä Musica sulle Bocche -festivaaleilla Sardiniassa, Italiassa vuonna 2019). Suomalainen saksofonilegenda Pepa Päivinen liittyi F#:n toiseen julkaisuun ’Scientifically proven and clinically tested’. LP/CD julkaistiin keväällä 2022 saaden viiden tähden arvostelut. Tätä musiikkia esitetään yhtyeen Jazzliiton kiertueella syksyllä 2023 – raikasta, yllättävää, jännittävää ja kaunista.

Muusikot:
Sid Hille – piano, koskettimet, theremin

Pepa Päivinen – saksofonit, huilut & klarinetit
Jori Huhtala – kontrabasso
Markus Ketola – rummut

Youtube: F# (Hille/Huhtala/Ketola) – The Clock

Paikka: Pop-Up Jazzklubi ELive Jazz Lounge, Kokkola (tarkka osoite ilmoitetaan pian)
Aika: to.19.10. klo 18, ei väliaikaa
Liput: 20€, tulevat myyntiin syyskuun aikana.

Yleistä ELive Jazz Happening 2023 tapahtumaviikosta:

Kokkolassa järjestettävä matalankynnyksen jazztapahtuma kutsuu niin kokeneita kuin uusiakin jazzin kuuntelijoita ainutlaatuisiin konserttielämyksiin. ELive Jazz Happening järjestettiin ensimmäisen kerran kesällä 2018 Kokkolan kesäviikkojen yhteydessä. Tämän vuoden tapahtuma järjestetään useiden yhteistyökumppaneiden kanssa useampi päiväisenä festivaalina lokakuun lopulla alkaen keskiviikkona 18.10 ja päättyen sunnuntaina 22.10. Osaan konserteista on rajatusti paikkoja myynnissä ja niihin voi varata lipun etukäteen. Liput tulevat myyntiin syyskuussa. Suurin osa tapahtumaviikon konserteista järjestetään Kokkolan keskustaan avattavassa Pop-Up Jazzklubissa, ELive Jazz Loungessa, jonka sijainti julkaistaan pian.

Tulossa mm.
To. 19.10. | Jazzliiton kiertueella F# feat. Pepa Päivinen
Su. 22.10. | Kitaraduo Niklas Winter & Jesse Van Ruller

Date

19 loka 2023

Time

6:00 pm - 7:30 pm

Cost

20.00€

Location

ELive Jazz Lounge 2023
Kokkola

Organizer

ELive Jazz
Phone
0445312152
Email
info@elivejazz.fi
Website
https://www.elivejazz.fi
QR Code
Jaa