29.2. | Hyrynsalmen Jazzpäivät: Syötävää Sävelten Siivin -ilta Mummulassa | SM4-yhtyeen konsertti

Kansainvälisen SM4 -yhtyeen vauhdikasta instrumentaalijazzia ja Maalaiskahvila Mummulan Kaisun loihtimaa evästä Hyrynsalmen Jazzpäivien torstai-illassa!HUOM! TORSTAIN TAPAHTUMA ON LOPPUUNVARATTU
Voit ilmoittautua varasijalle alla olevilla tiedoilla.
Hyrynsalmen Jazzpäivien perjantain ”Jazzin Pyörteissä” konserttiin mahtuu oletettavasti kaikki halukkaat! Perjantain konserttiin ei ole lippuja ennakkomyynnissä, vaan lippuja myydään ovella noin puolta tuntia ennen konserttia. Tulemalla ajoissa varmistat mieluisan paikan.


Torstai-iltana nautitaan Maalaiskahvila Mummulan tarjottavista ja SM4 jazzkvartetin mukaansatempaavasta musiikista idyllisessä kainuulaisessa maalaistalossa, Maalaiskahvila Mummulassa.

Illan musiikista vastaa SM4, toisin sanoen Söderbacka-Matikainen Quartet, joka tuo raikasta tuulahdusta kuuntelijoilleen! SM4 with David Lyttle & Joonatan Rautio -kvartetin ohjelmisto koostuu yhtyeen jäsenten omista, eurooppalaiseen ja amerikkalaiseen jazziin tukeutuvista ja monenlaisille elämyksille aisteja avaavista sävellyksistä. Kvartetin ytimenä toimivat kitaristi Martin Söderbacka ja kontrabasisti Eevalotta Matikainen. Heidän kanssaan lavalle nousevat saksofonisti Joonatan Rautio ja Irlantilainen rumputaiteilija David Lyttle.

Yhtyeen musiikissa vaihtelevat railakkaat improvisaatiot leikkisine rytmeineen sekä kauniit, viipyilevät melodiat äänimaisemoineen. Nämä taitavat muusikot luovat yhdessä toistensa kanssa hetkessä syntyviä ainutlaatuisia tunnelmia käyttämällä laajasti soittimiensa äänikirjoja. Musiikki hengittää saksofonin soinnin, kitaran sävyjen, kontrabasson svengin ja keskustelevien rumpurytmien välitilassa musiikin kutoessa tunteita ja tarinoita rumpalin pehmeistä sormilla soitettuista äänistä, kitaran ja kontrabasson efektien ulottuvuuksista ja saksofonin virtuoottisista improvisaatioista. Kappaleiden väleissä kuullaan inspiroivia kertomuksia, niin sävellysten synnyistä, kuin maailman matkaamisestakin. Yhtyeen musiikkia kuunnellessa aika tuntuu pysähtyneen mielen täyttyessä musiikin ilolla ja kauneudella.

Muusikot:
Joonatan Rautio – saksofoni
Martin Söderbacka – kitara
Eevalotta Matikainen – kontrabasso
David Lyttle (IRL) – rummut
Lisätietoja SM4 yhtyeestä: SM4 -yhtyeen kotisivut

SYÖTÄVÄÄ SÄVELTEN SIIVIN – ilta Mummulassa:
SM4 yhtyeen Jazzkonsertti + syötävää konsertin lomassa.
Paikka ja aika:
torstaina 29.2.2024 klo 18 alkaen
Maalaiskahvila Mummula, Ämmänsaarentie 6, Hyrynsalmi

Hinta: 25€/hlö ( sis.syötävät)
HUOM. Ilmoittauduthan sitovasti ennakkoon, jotta Mummulan Kaisu osaa varata oikean määrän tarjottavaa. Kiitos!
Sitovat ilmoittautumiset Eevalotta Matikaiselle joko tekstiviestillä, whatsapilla tai sähköpostilla:
-puh. 0445312152 (SMS, Whatsapp)
-sähköposti: eevalotta.matikainen@elivemusic.fi
*varaajan nimi | kuinka monta on tulossa | onko ruoka-aine allergioita | muuta huomioitavaa*
Mikäli haluat kysellä lisää puhelimitse, jätäthän soittopyynnön, niin Eevalotta soittaa Sinulle.


Yleistä HYRYNSALMEN JAZZPÄIVISTÄ:

ELive Jazz tuo jazzin iloa Hyrynsalmelle helmikuun ja maaliskuun taitteessa! Mukaansatempaavia konsertteja, yhdessäoloa ja monenlaista ohjelmaa koululaisille.

ELive Jazz järjestää 27.2.-1.3. ensimmäistä kertaa Hyrynsalmen Jazzpäivät, jonka tiimoilta ammattimuusikot soittavat kaksi kaikille avointa konserttia (to ja pe), sekä vierailevat yhtenäiskoululla ja Hyrynsalmen hoitokodissa.

ELive Jazzilla on vahva suhde Hyrynsalmeen toisen toimijansa, Eevalotta Matikaisen, kautta. Eevalotta on syntynyt Hyrynsalmella ja myös hänen musiikkiuransa on saanut alkunsa sieltä. Tällä hankkeella ELive Jazz vie Hyrynsalmelle korkeatasoisia konsertteja sekä inspiroivia kohtaamisia niin koululaisille, kuin myös kaikille livemusiikista kiinnostuneille kyläläisillekin.
Kaikille avoimet konsertit soivat torstaina ja perjantaina. Torstai-iltana nautitaan maukkaista syötävistä ja vauhdikkaasta instrumentaalisesta jazzmusiikista kansainvälisen SM4-yhtyeen konsertissa Maalaiskahvila Mummulassa ja perjantai-iltana järjestetään viikon päätapahtuma, ”Jazzin Pyörteissä”, kunnantalon valtuustosalissa iltakuudelta. Konserteissa kuullaan helposti lähestyttävää jazzmusiikkia mielenkiintoisten muusikoiden esittämänä. Torstain konsertissa nelihenkinen SM4-kokoonpano vie kuuntelijat mukaansa tarinoiden maailmaan. Perjantain pääkonsertissa solisteina ovat laulaja Charlotta Kerbs sekä saksofonisti Joonatan Rautio. Heidän lisäkseen yhtyeessä soittavat ELive Jazzin basisti Eevalotta Matikainen ja kitaristi Martin Söderbacka sekä festivaalin kansainvälinen vieras, Irlantilainen rumpalivelho David Lyttle.

LISÄTIETOJA: Hyrynsalmen Jazzpäivät -tapahtuman välilehdeltä

Tapahtumaa tukevat: Taiteen Edistämissäätiö

Date

29 helmi 2024
Expired!

Time

6:00 pm - 8:00 pm

Cost

25.00€

Location

Maalaiskahvila Mummula
Ämmänsaarentie 6, 89400 Hyrynsalmi

Organizer

ELive Jazz
Phone
0445312152
Email
info@elivejazz.fi
Website
https://www.elivejazz.fi
QR Code
Jaa