Kokkola Sea Jazz 2024: Jukka Perko & Söderbacka-Matikainen Duo

Kokkola Sea Jazzien keskiviikon konsertissa saksofonin, kitaran sekä kontrabasson laaja äänimaisemien kirjo kutsuu kuuntelijoitaan levähtämään ja nauttimaan musiikista, joka kurkottaa syvälle sieluun.

Kokkola Sea Jazzien keskiviikon konsertin solistina kuullaan tiensä suomalaisten sydämiin valloittanutta upeaa saksofonistia, Jukka Perkoa. Konsertissa hän musisoi yhdessä Kokkolalaisten muusikoiden, basisti Eevalotta Matikaisen ja kitaristi Martin Söderbackan kanssa. Luvassa on konsertin täydeltä tunteita ja musiikin laajoja sävyjä.

Jukka Perko – saksofoni
Martin Söderbacka – kitara
Eevalotta Matikainen – kontrabasso

Lippu 23 €
Alle 10-vuotiaat vapaa pääsy aikuisen seurassa.

”Musiikki on Perkolle tapa olla olemassa. Soittamaan hän on oppinut samoin kuin puhumaan, kuunnellen ja matkien. Hiljentymällä musiikkia lähestyvä Perko kuvaa omaa asennettaan soittamiseen ja säveltämiseen tasapainotteluksi täydellisyyden tavoittelun ja keskeneräisyyden hyväksymisen välillä. Ehkä siksi hänen sävelensä soivat sitä, mitä jotkut kutsuvat armoksi.

Loistavan soittotekniikkansa siivittämänä ja yhdistelemällä suomalaiskansallisia ominaispiirteitä jazzin perinteeseen hän on kasvanut yhdeksi sukupolvensa tärkeimmistä saksofonisteista.”

KOKKOLA SEA JAZZ 2024:
Järjestyksessään neljäs Kokkola Sea Jazz -festivaali järjestetään elokuussa 7.8. – 8.8.2024. Pääkonsertit soivat Kahvila Sahan isossa Sydvesti ulkoteltassa, jossa yleisöllä on mahdollisuus valita istumapaikka teltan suojassa. Kaikki myytävät paikat ovat numeroimattomia ja mieluisan paikan voit varmistaa saapumalla ajoissa. Ennakkolippujen myynti loppuu konserttipäivänä klo 16. Lipunmyynti alkaa portilla tuntia ennen konserttia. Paikanpäällä voit nauttia Kahvila sahan maukkaista tarjoiluista. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisista elämyksistä jazzmusiikin äärelle lämminhenkiseen merikaupunkiin!

Ohjelma:
7.8. klo18 Jukka Perko | Sydvesti-teltan lava
7.8. klo19:45 Zacharias Holmqvist Quartet + jamsession | Kahvila Sahan sisälava
8.8. klo19 Viktoria Tolstoy (SE) | Sydvesti-teltan lava

 

Date

07 elo 2024

Time

6:00 pm - 7:00 pm

Cost

23.00€

More Info

Tickets

Location

Kahvila Saha
Sahakatu 8 Kokkola
Category

Organizer

ELive Music Oy
Tickets
QR Code
Jaa