Kokkola-sea-jazz-bianca-morales

Kokkola Sea Jazz: Bianca Morales & Söderbacka-Matikainen Duo

Kokkola Sea Jazz Pe 29.7. klo 16 | Kesäravintola Wanha Elba, Sannanrannantie 58, 67900 Kokkola
Bianca Morales & Söderbacka-Matikainen Duo

Bianca Morales – laulu
Martin Söderbacka – kitara
Eevalotta Matikainen – kontrabasso

Bianca Morales on suomalaisille tuttu jo lähes 40 vuoden ajalta siitä asti, kun hän v. 1984 voitti MTV3:n ensimmäisen Kevään Sävel-kilpailun reggae-henkisellä kappaleella Our Party.
Biancan ura jazzlaulajana oli toki alkanut jo v. 1980 Grani Big Bandin laulusolistina hänen ollessaan vasta 14-vuotias. Nykyään Bianca Morales esiintyy vierailevana solistina eri puolilla Suomea ja ulkomailla paikallisten jazzyhtyeiden ja big bandien solistina ja hän on arvostettu jazzlaulajatar, jonka levyt soivat ja myyvät ympäri maailmaa Yhdysvalloista Euroopan kautta Aasiaan. Hänen repertuaarinsa on laaja perinteisestä ja uudemmasta aikuiseen makuun sopivasta jazz- ja muusta rytmimusiikista vauhdikkaaseen lastenmusiikkiin. Jazzin ilosanoman lähettiläänä Bianca toimi mm. Pori Jazz Kids Festivalin tuottajana ja esiintyjänä peräti 11 kesää (v 2005-2015). Useilla
Teatterilavoilla ja musikaaleissa saatu näyttämökokemus on antanut tilaisuuden esiintyä suomalaisena äänenä mm. suositussa musiikkipitoisessa animaatioelokuvassa Vivo, missä Bianca esittää suomeksi laulajatar Marta Sandovalia, jonka alkuperäinen ääninäyttelijä oli Gloria Estefan.

Nyt luvassa on iloa ja musiikillisia yllätyksiä sekä tuttujen että uusien jazz-laulujen parissa yhteistyössä Söderbacka-Matikainen Duon kanssa, jossa bassoa soittaa Eevalotta Matikainen ja kitaraa Martin Söderbacka. Tämä kokoonpano antaa suomenruotsalaiselle jazz-laulajalle mahdollisuuksia laulattaa yleisöä useammalla kielellä, viheltää, scattailla ja tarttua vaikkapa Kazoo-soittimeen.

Konsertti on maksuton ravintolan asiakkaille. Yleisö voi tukea toimintaa vapaaehtoisella maksulla konsertin aikana.

Date

29 heinä 2022
Expired!

Time

4:00 pm - 5:00 pm

Location

Wanha Elba
Sannanrannantie 58, 67900 Kokkola
Website
https://www.ravintolawanhaelba.fi
Category
QR Code
Jaa