Kokkola Sea Jazz

Kokkola Sea Jazz: Olli Soikkeli & Cesar Garabini (FIN/BRA/USA)

Keskiviikko 2.8. klo18-19:15
Sydvesti-teltta, Kahvila Saha, Sahakatu 8 Kokkola.

Olli Soikkeli – kitara
Cesar Garabini – 7-kielinen kitara

Keskiviikkona 2.8. klo 18.00 Kokkola Sea Jazzin lavalle nousee kansainvälinen kitaraduo OLLI SOIKKELI & CESAR GARABINI, joiden yhdessä luoma musiikki sykkii gypsy jazzin ja choro musiikin välimaastossa luoden ainutlaatuisen ja kiinnostavan kudoksen pitäen kuuntelijat otteessaan. Kansainvälisesti tunnettu suomalainen gypsyjazz kitaristi Olli Soikkeli muodosti vuonna 2018 duon Italialais-Brasilialaisen choro mestarin Cesar Garabinin kanssa. Siitä lähtien he ovat kiertäneet ympäri Yhdysvaltoja ja Eurooppaa ainutlaatuisella ”gypsy meets choro” -konseptillaan.

Ennen kuin oli Samba, ennen kuin oli Bossa Nova, oli Choro. Se syntyi Rio de Janeirosta 1800-luvun lopulla, ja se yhdisti eurooppalaisia suosittuja genrejä afrikkalaisiin rytmeihin luodakseen omaleimaisen tyylin, jota säveltäjä Heitor Villa-Lobos kutsui ”brasilialaisen sielun todelliseksi inkarnaatioksi”. Choro nautti valtavirran menestyksestä Brasiliassa 30- ja 40-luvuilla, ja 70-luvun lopulla nuorempi muusikkopolvi, mukaan lukien Mike Marshall, herätti sen henkiin.

Nurmeksessa syntynyt ja New York Cityssä nykyään asuva kitaristi Olli Soikkeli kuuluu Gypsy Jazzin huippunimiin. Nuorena Soikkeli tutustui suuren Django Reinhardtin musiikkiin ja siitä lähtien Gypsy Jazz on ollut hänelle lähellä sydäntä. Olli on soittanut legendaarisilla jazzklubeilla ja festivaaleilla eri puolilla maailmaa ja on kiertänyt Eurooppaa mm. Paulus Schäferin kanssa. Hän on soittanut lukuisten maailman huippu artistien kanssa, kuten Bucky Pizzarelli, Stochelo Rosenberg, Tommy Emmanuel, Andreas Öberg, Cyrille Aimee, Frank Vignola, Jimmy Bruno ja Marian Petrescu. 

Cesar Garabini syntyi vuonna 1987 Minas Geraisissa. Cesar Garabini on italialais-brasilialainen 7-kielinen kitaristi, joka on erikoistunut Choroon, joka on tunnettujen brasilialaisten musiikkityylien Samban ja Bossa Novan edeltäjä. Viimeisten 7 vuoden aikana hän on esiintynyt Jazzissa Lincoln Centerissä, Jazz Standardissa, Birdlandissa, Columbia Universityssä, Modernin taiteen museossa, sekä Barbesissa. Garabini on mm. työskennellyt Anat Cohenin, Olli Soikkelin ja Tim Connellin kanssa. Cesar on myös ollut esillä NPR:ssä, NBC:ssä ja Globalissa.

Liput:
Ennakkoon: 18€
Ennakkomyynti: NetTicket :n verkkokauppa ja myyntipisteet mm. Luckan Karleby.
https://www.netticket.fi/kokkola-sea-jazz-olli-soikkeli-cesar-garabini

Liput portilta: 20€, myynti alkaa tuntia ennen konserttia

Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi aikuisen seurassa.

Date

02 elo 2023
Expired!

Time

6:00 pm - 7:15 pm

Cost

20.00€

More Info

Liput

Location

Kahvila Saha
Sahakatu 8, 67900 Kokkola
Category

Organizer

ELive Music
Email
info@elivestream.fi
Website
https://www.elivemusic.fi
Liput
QR Code
Jaa