charlotta-kerbs

Kruununvoudin Puutarhajazz: Charlotta Kerbs & Söderbacka-Matikainen Duo

Ke 10.8. klo18 Kruununvoudin Puutarhajazz: Charlotta Kerbs & Söderbacka-Matikainen Duo

Charlotta Kerbs – laulu/sång
Martin Söderbacka – kitara/gitarr
Eevalotta Matikainen – kontrabasso/kontrabas

Charlotta Kerbs on monipuolinen, vahva ja sielukas laulaja joka työskentelee aktiivisesti useissa eri bändeissä. Keväällä 2020 hän julkaisi debyytti-EP:n ”Stardust” omalla materiaalillaan. Yhdessä jazzyhtye Söderbacka-Matikainen Duon kanssa trio tarjoaa svengaavaa jazzmusiikkia ja sielukkaita tulkintoja mm. jazzstandardeista ja laulujazzin huipuilta. Lisäksi kuullaan Charlotan omia kappaleita jonka sanoitukset ulottuvat sydämeen ja sieluun sekoitettuna soulin ja jazzin mausteilla. 

Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta ja svengaavasta musiikista 😊🎶🎸🎷🎤☀️🥙🥂 Puutarhajazzit tuovat kesän ajan Kruununvoudin historiallisen miljöön suureen puutarhaan, isojen puiden katveeseen, jazzkonsertteja joka toinen keskiviikko iltakuudelta. Konserttien housebändinä toimii Söderbacka-Matikainen Duo. Konsertit ovat maksuttomia Kruununvoudintalon pop-up Kestikievarin asiakkaille, muissa tapauksissa liput 10€. Sateen sattuessa konsertti pidetään sisätiloissa kestikievarin salissa Kruununvoudintalolla.

Järjestäjä: Gastro Kettu Oy & Söderbacka-Matikainen Duo yhteistyössä ELive Jazz ryn kanssa.

Konserttisarjaa tukevat Svenska Kulturfonden, MES, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden rs ja Kokkolan kaupunki.

Date

10 elo 2022
Expired!

Time

6:00 pm - 7:00 pm

Location

Kronofogdegården
Category

Organizer

Söderbacka-Matikainen Duo
Email
martin.soderbacka@elivemusic.fi
Website
http://facebook.com/soderbackamatikainenduo
QR Code
Jaa