joonatan-rautio

Kruununvoudin Puutarhajazz: Joonatan Rautio & Söderbacka-Matikainen Duo

ELIVE MUSIC JÄRJESTÄÄ YHTEISTYÖSSÄ KOKKOLA INDUSTRIAL PARKin KANSSA: KRUUNUNVOUDIN PUUTARHAJAZZ

Ke 17.8. klo18 Kruununvoudintalo
Joonatan Rautio – saksofoni
Martin Söderbacka – kitara
Eevalotta Matikainen – kontrabasso

Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta ja svengaavasta musiikista 😊🎶🎸🎷🎤☀️🥙🥂 Puutarhajazzit tuovat kesän ajan Kruununvoudin historiallisen miljöön suureen puutarhaan, isojen puiden katveeseen, jazzkonsertteja joka toinen keskiviikko iltakuudelta. Konserttien housebändinä toimii Söderbacka-Matikainen Duo. Konsertit ovat maksuttomia Kruununvoudintalon pop-up Kestikievarin asiakkaille. Sateen sattuessa konsertti pidetään sisätiloissa kestikievarin salissa Kruununvoudintalolla.

Joonatan Rautio on maamme arvostetuimpia jazzmuusikoita ja edustaa oman instrumenttinsa ehdotonta kansainvälistä huippua. Joonatanin soitossa kuuluu vahva jazztradition tuntemus ja hänen improvisaatioissaan on läsnä niin herkkyys, vauhti kuin yllätyksellisyyskin. Joonatan on esiintynyt lukuisien kotimaisten ja ulkomaisten huippuartistien kanssa, joista mainittakoon mm. Randy Brecker, Jim Beard, Mike Stern, Chris Minh Doky, Peter Erskine, Anders Jormin, Jesse Van Ruller, Lars Danielsson ja Jon Balke.

Kokkolalaisen muusikkopariskunnan, kitaristi Martin Söderbackan ja basisti Eevalotta Matikaisen, muodostama Söderbacka-Matikainen Duo esittää monivivahteista, tunnelmallista ja voimakkaasti hetkessä elävää musiikkia. Duo säveltää omia kappaleitaan sekä sovittaa lainasävellyksiä persoonalliseen tyyliinsä hyödyntäen efektejä ja instrumenttien monipuolisia sävyjä. Vahvat melodiat verhoutuvat kokoonpanon käsissä raikkaiksi sovituksiksi, jotka houkuttelevat kuuntelijaa pysähtymään musiikin äärelle.

Söderbacka-Matikainen Duo järjestää aktiivisesti konserttisarjoja ja klubeja kuten ”Musiikkia Arjen Keskellä”, ”Kruununvoudin Puutarhajazz” ja ”Pintaa Syvemmälle”.

Matikainen ja Söderbacka pyörittävät yhdessä ELive Music nimistä musiikkialan yritystä Kokkolassa. Söderbacka-Matikainen Duon he perustivat vuonna 2011 ja monenlaiset tasokkaat vierailijat ovat tuttu näky yhtyeen esityksissä. Vieraista mainittakoon mm. Joonatan Rautio, Jukka Perko, Teemu Viinikainen, Osmo Ikonen, Jesse Kaikuranta, Bianca Morales, Manuel Dunkel, Mikko Pettinen, Mika Mylläri, Siim Aimla (EST), David Lyttle (IRL) ja Mikko Hassinen. Duon lisäksi kaksikko säveltää yhdessä myös mm. Matikaisen johtamalle ”Soul What? feat. Joonatan Rautio” soul/jazzkvintetille sekä vuonna 2019 perustetulle SM4 (Söderbacka-Matikainen 4tet) kokoonpanolle.

Date

17 elo 2022
Expired!

Time

6:00 pm - 7:00 pm

Location

Kruununvoudintalo
Kaarlelankatu 43, 67100 Kokkola
Category

Organizer

ELive Music
Email
info@elivestream.fi
Website
https://www.elivemusic.fi
QR Code
Jaa