Mikko Hassinen

Mikko Hassinen & Söderbacka-Matikainen Duo

Rumpali Mikko Hassisen, kitaristi Martin Söderbacka ja basisti Eevalotta Matikaisen mukaansatempaava jazzkonsertti tarjoaa hetkessä elävää musiikkia ja mielenkiintoisia tarinoita kulissien takaa.

”Pintaa Syvemmälle”: Mikko Hassinen & Söderbacka-Matikainen Duo

Mikko Hassinen on Kajaanilaislähtöinen musiikin monitoimi-osaaja, joka tunnetaan rumpujen soiton lisäksi myös säveltäjänä, kapellimestarina ja tuottajana. Hassinen on johtanut pitkään omia yhtyeitään ja säveltänyt niille monipuolisesti erityylistä jazzmusiikkia aina konerytmeille rakentuvasta ilmavasta elektrojazzista akustisempaan jazziin. Muusikkona Hassinen on ehtinyt toimia lukemattomien artistien kanssa, sekä levyttänyt laajasti eri solisteille. Hänen soittoaan voi kuulla mm. Saksofonisti Eero Koivistoisen, laulajien Vesa-Matti Loiri sekä Maarit Hurmerinta, sekä rytmimuusikoiden Jimi Tenor sekä Ninni Poijärven levytyksillä.

Säveltäjänä ja kapellimestarina Hassinen on tullut parhaiten tutuksi UMO -bigbandin riveistä. Pienyhtye- ja big band -tuotannon lisäksi Hassinen on säveltänyt musiikkia muun muassa soolopianolle ja erilaisille kamarikokoonpanoille ja tanssiteoksiin. Vuonna 2009 Hassinen voitti Esko Linnavalli -sävellyskilpailun teoksellaan Karhunvartija ja vuonna 2015 Hassiselle myönnettiin Teosto-palkinto levystä Elektro GT.

Kokkolalaisten muusikoiden, Martin Söderbackan ja Eevalotta Matikaisen, muodostama Söderbacka-Matikainen Duo esittää monivivahteista ja tunnelmallista musiikkia. Viime vuosina kaksikko on ideoinut paljon erilaisia projekteja ja konsertteja vaihtuvien vieraiden kanssa. Nyt kuultava yhdistelmä musiikkia ja tarinoita sai alkunsa syksyllä 2019 Söderbacka-Matikainen Duon aloitettua ”Pintaa Syvemmälle” musiikki- ja tarinaklubi-illat Kokkolassa. Tämä jalkautuu nyt ensimmäisen kerran Kajaaniin vieraanaan rumpali Mikko Hassinen. Illasta erityisen tekee se, että konsertin keskellä on osio, jossa Martin ja Eevalotta kyselevät Hassiselta hänen urastaan ja mielenkiintoisista sattumuksista elämän varrelta. Tarinat vievät syvälle kulissien taakse avaten konsertissa soitettavien kappaleiden taustoja ihan uudella tavalla. Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen konserttielämys.

Mikko Hassinen – rummut

Eevalotta Matikainen – kontrabasso

Martin Söderbacka – kitara

Liput: 20 € / 15 €

Lipunmyynti: Kajaani Info, Pohjolankatu 13, puh. 08 6155 2555, avoinna ma-pe klo 9-15 sekä tuntia ennen ovelta

Mikko Hassinen – drums
Martin Söderbacka – kitara
Eevalotta Matikainen – kontrabasso

Date

16 syys 2020
Expired!

Time

7:00 pm - 8:00 pm

Cost

20 / 15

More Info

Read More

Location

Kouta-sali
Kajaani
Read More

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jaa