15.11 | ELive Jazz Lounge: Joris Roelofs (NL) / Eevalotta Matikainen / Martin Söderbacka

Plats: Pop-Up Jazzklubben ELive Jazz Lounge, Storgatan 12 Kokkola.
Tid: ons.15.11. klo 18-19.
Biljetter: 20€

Den fantastiska basklarinettisten Joris Roelofs avrundar ELive Jazz Lounge pop-up jazz club 2023!
I den sista konserten av ELive Jazz Lounge vol 2 får man njuta av vackra melodier och uttrycksfulla improvisationer. Den prisbelönte holländska basklarinettist Joris Roelofs leder denna trio in i stunden levande improvisationer. Med Joris på scen så är kontrabasist Evalotta Matikainen och gitarrist Martin Söderbacka.

Den holländska klarinettisten, flöjtisten och saxofonisten Joris Roelofs (f. 1984) är framför allt känd som en mångsidig musiker, men också som en pedagog och kompositör som studerar förhållandet mellan Friedrich Nietzsches filosofi och musik. Han har komponerat verk utifrån Nietzsches filosofi och har föreläst och skrivit om förhållandet mellan musik och filosofi, frihet och improvisation, och han är medlem i den internationella Nietzsche-forskargruppen med säte i Tyskland. Roelofs har spelat som medlem i Concertgebouw Jazz Orchestra och Vienna Art Orchestra och han leder jazzklarinettavdelningen vid Amsterdams konservatorium.

Joris Roelofs – bassoklarinett
Martin Söderbacka – gitarr
Eevalotta Matikainen – kontrabas

ELive Jazz Lounge och ELive Jazz Happening understöds av: Svenska Kulturfonden, Gesellius stiftelse, William Thurings Stiftelse, Karleby stad och MES. TACK FÖR ERT STÖD!

Datum

15 nov 2023
Expired!

Tid

6:00 pm - 7:15 pm

Kostnad

20.00€

Mer info

Tickets

Platser

ELive Jazz Lounge 2023
Storgatan 12 67100 Karleby

Arrangör

Söderbacka-Matikainen Duo
E-post
martin.soderbacka@elivemusic.fi
Webbplats
http://facebook.com/soderbackamatikainenduo
Biljetter
QR Code
Dela