5.11. | ELive Jazz Lounge: Bianca Morales & Söderbacka-Matikainen Duo

Plats: Pop-Up Jazzklubben ELive Jazz Lounge, Storgatan 12 Kokkola.
Tid: sö.5.11. kl. 18-19.
Biljetter: 20€

Bianca Morales – sång
Martin Söderbacka – gitarr
Eevalotta Matikainen – kontrabas

I oktober-november kan du njuta av totalt tio intressanta konserter mitt i Karleby centrum vid ELive Jazz Lounge Pop Up Jazz Club som nu tar plats vid storgatan 12 (gamla Mom’s Garden). Lokalen öppnas med ELive Jazz Happening festivalen vecka 42 därifrån framåt är ELive Jazz Lounge öppen i en månads tid och erbjuder två konserter i veckan. Vi välkomnar alla att komma och njuta av unika konserter och trevlig samvaro!

På gruppens konserter utlovas glädje och musikaliska överraskningar då både bekanta och nya jazzlåtar tolkas i samarbete med Söderbacka-Matikainen Duo, där bas spelas av Eevalotta Matikainen och gitarr av Martin Söderbacka. Denna ensemble ger finlandssvenska jazzsångaren Bianca Morales möjlighet att sjunga på flera språk, vissla, scatta och till och med överraska med Kazoo-spelande.

Bianca Morales karriär som jazzsångerska började redan år 1980 som sångsolist i Grani Big Band när hon bara var 14 år gammal. Idag uppträder Bianca Morales som gästsolist i olika delar av Finland och utomlands som solist för lokala jazzensembler och storband och hon är en respekterad jazzsångerska vars skivor spelas och säljs över hela världen, från USA till Europa och Asien. Hennes repertoar är omfattande, från traditionell och nyare jazz och annan rytmisk musik som lämpar sig för vuxnas smak till fartfylld barnmusik. Som ambassadör för Jazzmusiken i Finland arbetade Bianca bl.a. som producent och artist för Pori Jazz Kids Festival i inte mindre än 11 år (2005-2015).

ELive Jazz Lounge och ELive Jazz Happening understöds av: Svenska Kulturfonden, Gesellius stiftelse, William Thurings Stiftelse, Karleby stad och MES. TACK FÖR ERT STÖD!

Datum

05 nov 2023
Expired!

Tid

6:00 pm - 7:15 pm

Kostnad

20.00€

Mer info

Tickets

Platser

ELive Jazz Lounge 2023
Storgatan 12 67100 Karleby

Arrangör

Söderbacka-Matikainen Duo
E-post
martin.soderbacka@elivemusic.fi
Webbplats
http://facebook.com/soderbackamatikainenduo
Biljetter
QR Code
Dela