bianca-morale

Bianca Morales & Söderbacka-Matikainen Duo

ELive Jazz Lounge öppnas vid köpcentret Chydenia! Livejazz, smått och gott att äta och utsökta drycker varje vecka To-Lö under hela maj månad!
Servering sköts av Kruununvoudintalo by Gastro Kettu.

To 12.5. klo18 Nära Inpå: Bianca Morales & Söderbacka-Matikainen Duo
Bianca Morales – sång
Martin Söderbacka – gitarr
Eevalotta Matikainen – kontrabas

DOORS OPEN 15:00
SHOWTIME 18:00
BILJETTER: 15€/10€ www.elivejazz.fi/sv/biljetter
PLATS: Köpcentret Chydenia 1. våning

Bianca Morales har varit bekant för finländare i nästan 40 år, sedan hon 1984 vann MTV3:s första Spring Tone-tävling med låten Our Party med reggae-tema. Biancas karriär som jazzsångerska hade förstås börjat redan 1980 som sångsolist i Grani Big Band när hon bara var 14 år gammal. Idag kan man se Bianca Morales är ofta gästsolist med lokala jazzband och storband i Finland och utomlands. Hon är en respekterad jazzsångerska vars skivor spelas och säljs över hela världen från USA via Europa till Asien. Biancas repertoar sträcker sig från traditionell och nyare jazz- och annan rytmmusik i vuxenstil till barnmusik med högt tempo. Bianca är ambassadör för Jazzens goda nyheter och hon var t.ex. producent och artist på Pori Jazz Kids Festival i hela 11 somrar (2005-2015). Den scenerfarenhet som vunnits på teaterscener och musikaler har gett möjlighet att uppträda som finsk röst, t.ex. i den populära musikaliska animerade filmen Vivo, där Bianca spelar sångerskan Marta Sandovalia på finska, vars ursprungliga röstskådespelerska var Gloria Estefan.

I Karleby den 12 maj 2022 utlovas glädje och musikaliska överraskningar för både bekanta och nya jazzlåtar i samarbete med Söderbacka-Matikainen Duo, där bas spelas av Eevalotta Matikainen och gitarr av Martin Söderbacka. Denna ensemble ger finlandssvenska jazzsångare möjlighet att sjunga på flera språk, vissla, scatta och till och med överraska med Kazoo-spelande.

Datum

12 maj 2022
Expired!

Tid

6:00 pm - 7:30 pm

Kostnad

15.00€

Platser

ELive Jazz Lounge
Kauppakeskus Chydenia

Arrangör

Söderbacka-Matikainen Duo
E-post
martin.soderbacka@elivemusic.fi
Webbplats
http://facebook.com/soderbackamatikainenduo
QR Code
Dela