Mikael Svarvar Söderbacka-Matikainen Duo

ELive Jazz Club: Mikael Svarvar & Söderbacka-Matikainen Duo

Mikael Svarvar – laulu, piano / sång, piano
Martin Söderbacka – laulu, kitara / sång, gitarr
Eevalotta Matikainen – kontrabasso / kontrabas

Mikael Svarvar får lyssnare att stanna upp med sin starka sångröst. Som sångare är han en otrolig tolkare av rytmik, sångmelodier och sångtexter. Mikael är också en skicklig pianist och kan ofta ses i olika produktioner som kapellmästare i Svenskfinland. Svarvar som bor i Larsmo är i sitt rätta element då han får spela fritt och rytmiskt tillsammans med andra bandmedlemmar.  Mikael har i över 20-års tid gjort karriär inom soul och gospel musiken och har utgivit flera album. För många är Svarvar bekant från Yle FST 5 musikprogram och är för många körsångare känd som energisk gospelkör ledare. Under sin musikaliska karriär har Mikael hunnit göra allt möjligt från Aki Sirkessalos kompgruppp till solist i UMOs Stevie Wonder konserter.

Svarvar, Söderbacka och Matikainen har spelat tillsammans i flera år i olika grupper och projekt bl.a. “Soul What? feat. Joonatan Rautio” och “Jazzpsalmer på svenska och finska”.

KORONA-INFO

Kom till konserterna endast om du är frisk och upprätthåll god handhygien. Vid konsertplatsen finns flera tvättstationer med desinfektionsmedel. Till Snellmanssalen tar vi in publik rejält under 50% av kapaciteten och sittplatserna är ordnade med ordentliga avstånd. Kom ihåg att själv också hålla avstånd när du rör på dig, också i sanitetsutrymmen!

Vi rekommenderar att ansiktsmask används.

Taggar:

Datum

27 nov 2020
Expired!

Tid

7:00 pm - 8:00 pm

Kostnad

10.00€

Platser

Anderssalen
Kronobyvägen 3, Karleby
Kategori

Arrangör

ELive Music Oy

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela