Kokkola Sea Jazz 2024: Jukka Perko & Söderbacka-Matikainen Duo

Onsdagens konsert på Kokkola Sea Jazz bjuder på ljudlandskap med saxofon, gitarr och kontrabas som får lyssnarna att vila och njuta av musik som når djupt in i själen. Konsertens solist är Jukka Perko, en fantastisk saxofonist som har erövrat finländarnas hjärtan. Perko uppträder i en trio uppsättning tillsammans med kontrabasist Eevalotta Matikainen och gitarrist Martin Söderbacka.

Jukka Perko – saxofon
Martin Söderbacka – gitarr
Eevalotta Matikainen – kontrabas

Biljett 23 €
Barn under 10 år gratis i vuxet sällskap

”Musiken är ett sätt för Perko att existera. Han har lärt sig att spela såväl som att tala, genom att lyssna och imitera. Perko, som närmar sig musiken genom att stilla sig, beskriver sin egen inställning till att spela och komponera som en balans mellan strävan efter perfektion och acceptansen av ofullständighet. Kanske är det därför hans musik låter som det som vissa kallar nåd.

Bevingad av sin briljanta spelteknik och genom att kombinera finska nationella särdrag med jazztraditionen har han vuxit till en av sin generations viktigaste saxofonister.”

KOKKOLA SEA JAZZ 2024:
Den fjärde Kokkola Sea Jazz-festivalen äger rum den 7.8. – 8.8. Huvudkonserterna ljuder i Kahvila Sahas stora Sydvesti friluftstält, där publiken har möjlighet att välja sittplats inne i tältet. Alla platser till försäljning är onumrerade och du kan säkerställa din favoritplats genom att komma i tid. Förhandsbiljett försäljningen slutar kl 16.00 på konsertdagen. Biljettförsäljningen vid porten börjar en timme innan konserten. På plats kan du njuta av de läckra portionerna och drycker som Kahvila Saha har att erbjuda. Varmt välkommen att njuta av unika upplevelser med jazzmusik i en hemtrevlig kuststad!
Program:
7.8. kl.18:00 Jukka Perko | Sydvesti tältets scen
7.8. kl.19:45 Zacharias Holmqvist Quartet + jamsession | Kahvila Sahas innomhus scen
8.8. kl.19:00 Viktoria Tolstoy (SE) | Sydvesti tältets scen

Datum

07 aug 2024

Tid

6:00 pm - 7:00 pm

Kostnad

23.00€

Mer info

Tickets

Platser

Kahvila Saha
Sahakatu 8 Kokkola
Kategori

Arrangör

ELive Music Oy
Biljetter
QR Code
Dela