Kesä tuo tullessaan runsaasti livejazzkonsertteja Kokkolaan! Kesäkuun viimeiseltä viikolta alkaen aina elokuun loppuun asti on luvassa hyväntuulisia jazzkonsertteja lähes joka viikko! Erilaiset sarjat ja tapahtumat tarjoavat jazzinnälkäisille monenlaisia elämyksiä: suositut Puutarhajazzit saavat jatkoa, Vohvelikahvilassa nautitaan Musiikkia Arjen Keskellä – konserttisarjasta ja elokuun alkupuolella Kokkola Sea Jazz -festivaali tuo ainutlaatuisia elämyksiä ja kiinnostavia konsertteja merikaupunkiin!

Joka toinen viikko järjestettävät puutarhajazzit polkaisevat ELive Jazzin kesäiset jazzkonsertit käyntiin! Puutarhajazzit alkavat kesäkuun viimeisellä viikolla ja jatkuvat aina elokuun loppupuolelle saakka. Svengaavasta musiikista ja iloisesta, mukaansatempaavasta, tunnelmasta vastaavat kitaristi-laulaja Martin Söderbacka ja kontrabasisti Eevalotta Matikainen yhdessä vierailevien muusikoiden kanssa. Jo kolmatta kertaa järjestettävät Puutarhajazzit ovat nyt ensimmäistä kesää aivan Kokkolan keskustassa, viehättävässä Neristanissa sijaitsevassa, Nera Gardenissa. Aikaisempien vuosien esiintymispaikan, Kruununvoudintalon Kestikievarin, lopetettua toimintansa Puutarhajazzit ovat nyt löytäneet uuden kotipaikkansa idyllisestä puutalokaupungin sydämestä. Luvassa on tuttuun tapaan maanmainioiden tarjoiluiden ja ainutkertaisten konserttien yhdessä luoma elämys! Kaikki ovat tervetulleita viihtymään Puutarhajazzeille!

Heinäkuussa Musiikkia Arjen Keskellä– konserttisarja tuo kaksi konserttia Kokkolan Vohvelikahvilaan, joka sijaitsee Pitkänsillankadun varrella olevassa museokorttelissa Kokkolan Keskustassa. Paikassa nautitaan ainutlaatuisesta tunnelmasta, maukkaista herkuista ja kepeästä musiikista! Tarkat päivämäärät ja ohjelma julkaistaan pian.

Elokuun ensimmäisellä viikolla pidettävä Kokkola Sea Jazz kutsuu jazzin ystäviä nauttimaan yhdessä Kokkolan hienoista merimaisemista ja jazzmusiikin valloittavasta tunnelmasta. Ohjelmassa kuullaan mm. kitaristien, Olli Soikkeli ja Cesar Garabini, kiinnostava duokonsertti, Mikael Konttisen Frank Sinatra -tulkintoja sekä jazzmuusikko Manuel Dunkelin hurmaavaa saksofonin soittoa. Nyt kolmatta kertaa järjestettävä festivaalin pääpaikkana toimii edellisten vuosien tapaan Kahvila Sahan boheemi ympäristö. Festivaalin ohjelma kokonaisuudessaan julkaistaan pian.

Puutarhajazzit Nera Gardenissa:

Kesäkuun lopulta alkaen joka toinen keskiviikko klo 18-19:
28.6. | 12.7. | 26.7. | 9.8. | 23.8.

Kokkola Sea Jazz:

1.8.-3.8.2023

Musiikkia Arjen Keskellä:

Heinäkuussä 2023 Kokkolan Vohvelikahvilassa

Jaa